What is Fear of flying?

 

Do I have Fear of flying?

 

Program for fear of flying coping "FLY OVER FEAR"

Everyone has internal resources to overcome fear of flying and forget about negative associations, interpretations, emotions and unpleasant physical experiences!

Webinars "Fly over Fear"

Videos "Fly over Fear"

Reviews

Гергана, 35 г., гр. Пловвдив

Посещенията ми помогнаха да се почувствам по-сигурна. Научих много нови неща за това, как преминава един нормален полет, което ми помогна да се чувствам по-спокойно по време на полет, а и преди него. Въпреки, че знаех, че всичко е само в главата ми, вече го усещам и не позволявам на страха и негативните мисли да надделеят в определени ситуации по време на полет.​
 
Ели Димитрова, 31 г., маркетинг специалист, ср. София
Съществуването на груповия тренинг само по себе си беше голяма изненада и надежда за мен. Мислила съм за професионална помощ за страха ми от летене и ограничаването на пътуванията ми през последните години, но дори не подозирах, че има специалисти към които мога да се обърна в България. Посетих го през пролетта на 2015, когато не бях летяла от 5 години и бях започнала да губя надежда, че някога ще мога да летя по работа или за удоволствие отново. Тренингът ме потопи дълбоко в мен самата и страха ми и ми помогна да осъзная истинските причини, поради които имах тази фобия. Първият си полет след тренинга направих лятото с малък самолет за около 20 минути и му се насладих изцяло. Нямаше и следа от предишната силна тревожност и паник атаки. Чувствах се щастлива, свободна и горда със себе си. Благодаря на професионалистите, които ми помогнаха и препоръчвам тренинга на всеки с този проблем.
Евгения 26 г., гр. София
Близо година не се бях качвала на самолет и сега чувството беше наистина незабравимо. Бях много щастлива отново да усетя удоволствието от летенето в компанията на малката ми дъщеричка и моя съпруг. Надявам се съвсем скоро отново да полетим към някоя приятна дестинация.
 
Мариета
Здравей, Деси!

Като резултат на нашата тримесечна работа искам да ти кажа, че летях!Полетите бяха кратки (дори малко съжалявам затова), но пък тревожност аз нямах.Спазих всички инструкции, които ми беше дала за подготовка преди полета с практическите упражнения и храната за намаляване на стреса. Последните седмици гледах много клипчета на нормални излитания и полети в ютуб, което ми даде увереност. Вечерта преди полета чувствах вълнение, но не и страх. Интересно беше как аз се притеснявах повече първите пъти като идвах при теб мислейки за летенето, отколкото по време на самото летене! Да, взех хапче ксанакс и преди двата полета, но мисля, че скоро ще съм без него. Буквам дати за следващи пътувания! Благодаря ти, Деси! Помогна ми да се кача отново в самолета и да се чувствам щастлива и горда от себе си!